Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Utvrđena rang lista dobitnika podsticaja za samozapošljavanje preduzetnika




Nakon provedenog Javnog poziva, Komisija za provođenje postupka dodjele podsticajnih sredstava u funkciji sanozapošljavanja preduzetnika u 2024. godini razmatrala je ukupno 36 pristiglih blagovremenih, urednih i dopuštenih prijava.

Od ovog broja, njih 26 ispunilo je uslove Javnog poziva, te je Komisija izvršila bodovanje i, na osnovu toga, odredila preduzetnike koji će dobiti finansijska sedstva u iznosu od 5.000 konvertibilnih maraka. Podnosioci deset prijava nisu ispunili uslove navedene u Pozivu, te su isključeni iz procesa bodovanja. Nakon provedenog Javnog poziva, podnesena je jedna neblagovremena prijava, koja je odbačena.

Konačna rang lista podnosilaca prijava koji ispunjavaju uslove Javnog poziva za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji samozapošljavanja preduzetnika u tekućoj godini, kao i spisak imena podnosilaca prijava koji nisu ispunili uslove Javnog poziva dostupna je na zvaničnom sajtu Grada Bijeljina, na sljedećem linku: 

https://www.gradbijeljina.org/sr/news/obavjestenja/obavjestenja/6163.rang-lista-podnosilaca-prijava-koji-ispunjavaju-uslove-javnog-poziva-za-samozaposljavanje-preduzetnika-u-2024-godini-i-imena-podnosilaca-prijava-koji-nisu-ispunili-uslove-iz-javnog-poziva.html