Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

„Politika“ u posjeti Bijeljini

2017-03-18

Gradonačelnik Mićo Mićić ugostio je danas novinare, fotoreportere i druge zaposlene u najstarijem dnevnom listu na Balkanu - beogradskoj „Politici“, koji su boravili u posjeti Gradu Bijeljina. Tom prilikom, gradonačelnik Mićić je istakao da je Bijeljina, zahvaljujući uloženom trudu na uređenju turističkih destinacija, ali i promociji turizma, postala vrlo atraktivna za turiste:

- Svake godine Semberiju posjeti sve više turista iz zemlje i inostranstva i zato nam je potrebna bolja putna povezanost sa Srbijom i ostatkom Evrope. Nastavićemo da ulažemo u turizam i privredu, jer je to siguran način da Bijeljina nastavi da se razvija u moderan Grad, privlačan za turiste, ali i za investitore. Današnja posjeta je jedan od dokaza da je naš Grad otvoren za medije i sve druge goste koji žele da upoznaju Bijeljinu i posjete neke od predivnih turističkih destinacija - istakao je Mićić.

Gradonačelnik Bijeljine je posebno zahvalio novinarki Slavici Stuparušić, kojoj je uručio zahvalnicu za dugogodišnju promociju i objektivno izvještavanje iz Semberije.

- Ovaj današnji izlet spojiće lijepo i korisno, jer ćemo imati priliku da posjetimo atraktivne turističke destinacije ovog kraja i preko tekstova u „Politikinim“ izdanjima upoznamo naše čitaoce sa ovim destinacijama -istakla je Stuparušićeva, dodajući da se nada da će se uspješna saradnja Gradske uprave i „Politike“ nastaviti i u budućnosti.Sindikat novinara „Politike“ i Nezavisni Sindikat PNM, koji su bili organizatori puta, gradonačelniku Mićiću su poklonili reprint naslovne strane prvog broja „Politike”.