Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Uskoro asfaltiranje puta u zaseoku Balvani u Balatunu


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ozvaničio je danas početak radova na asfaltiranju puta, dužine 400 metara, u zaseoku Balvani u Balatunu.

Izgradnja puta u vrijednosti od 36.ooo konvertibilnih maraka, a radove će sufinansirati Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i Gradska uprava.
- Nastavljamo sa unapređenjem infrastrukture i uređenjem naselja u kojima živi izbjeglo i raseljeno stanovništvo. Cilj nam je da na ovaj način poboljšamo kvalitet života svih naših građana, bez obzira na to odakle su porijeklom - istakao je Mićić.
Načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović naveo je da se na ovaj način ispunjava obećanje dato mještanima.
- Zahvaljujući saradnji Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice i Grada, riješićemo problem koji imaju mještani ovog naselja.Ovo je dio urbanizacije Semberije što i jeste krajnji cilj Gradske uprave - pojasnio je Stojanović.
Veliki broj mještana imaće korist od novog asfalta.
- Ovdje ima oko 40 domaćinstava i 35-oro djece, kojima će ovaj put mnogo olakšati svakodnevne aktivnosti - naveo je mještanin Balvana Pero Stević.