Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Nagrade učenicima generacije, pripravnički staž za najboljeg studenta



​Od svih prijema koje tokom godine organizujemo, ovo je sigurno najljepši prijem jer ste vi budućnost Bijeljine. Hvala im za sav trud koji ste uložili tokom svog dosadašnjeg školovanja i za sve što radite za sebe, svoje porodice i svoj Grad – poručio je najboljim učenicima generacije osnovnih i srednjih škola u školskoj 2018/2019. godini i osvajačima jednog od prva tri mjesta na školskim takmičenjima na nivou Srpske i BiH na tradicionalnom godišnjem prijemu za njih i nastavnike koji su učenike spremali za nastupe na takmičenjima.Na prijemu su uručene diplome i prigodne novčane nagrade, a među nagrađenima je 20 učenika generacije, 22 učenika osvajača nagrada na takmičenjima i 23 nastavnika, odnosno, profesora.


Učenici generacije osnovnih škola u školskoj 2018/2019. godini su Petar Lazić, Dušan Kozomara, Anđela  Broćeta, Tijana Sarić, Strahinja Prodanović, Marko Stankić, Dušica Ilić, Boško Mitrović, Danijel Aleksić, Ivana Simić, Medina Rešidović, Marko Stanišić i Lana Gojković.
Učenici generacije srednjih škola u školskoj 2018/2019. godini su Dragan Marković, Maja Milošević, Dijana Mijatović, Aleksandar Spasojević, Miroslav Jović, Darko Marković i Arnela Pećković.
Pored danas uručenih nagrada, učenicima generacije Grad će dodijeliti i stipendije za nastavak školovanja.
Pored učenika koji su svojim uspjesima obilježili prethodnu školsku godinu, na prijemu je prisustvovao i Brano Hadži Stević koji je nedavno diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa prosjekom ocjena 10.00, kao prvi student u istoriji ovog fakulteta koji ostvario ovaj uspjeh. Mladom pravniku gradonačelnik Mićić je ponudio da odradi pripravnički staž u Gradskoj upravi, a nadarenim učenicima poručio da se ugledaju na njega, a da uspjeh neće izostati.