Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Tri dana dobre muzike u Bijeljini



​Vikend posle novosadskog „Egzita“ je već ustaljen termin za bijeljinski festival muzike, piva i zabave „BH bir fest“ (BH Beer Fest) koji će i ove godine biti održan na istom mjestu kao i prethodnih godina – platou pored Saborne crkve i bijeljinske kasarne. Program će trajati od 12. do 14. jula i odvijaće se na glavnoj biti i di-džej stejdžu.
Deveti „Bir fest“ u petak, 12. jula svojim nastupom na glavnoj bini otvaraju grupe „Firma“, „Galija“ i „Letu štuke“, a na di-džej stejdžu majstori elektronske muzike Frenki NV (Frankie NV), Danijel Savić i After Afer (After Affair).
U sledećoj noći pred bijeljinsku publiku izlaze „Lup garden“ (Loop Garden), Pero Deformero i Tifa, a di-džejevi zaduženi za zabavu su Angelo J, Rikošet (Ricoshet) i EDUJ (EDUY).
Treći i poslednji dan je rezervisan za nastup „Insomnie“, „Bambi benda“ i „Lapsus benda“, odnosno, di-džejeva Spiker Hampina (Speaker Humpin), Helem Nejsea (Helem Nejse) i Di-džeja Munje (DJ Monnjah).
Zbog održavanja Bir festa, od petka, 12. jula od 7.00 časova do ponedeljka, 15. jula u 6.00 časova biće zabranjen saobraćaj u Ulici Jovana Dučića.