Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Prva ovogodišnja sjednica lokalnog parlamenta 5. februara



Prva sjednica Skupštine Grada Bijeljina u 2019. godini biće održana 5. februara, najavljeno je nakon današnjeg sastanka predstavnika političkih stranaka zastupljenih u lokalnom parlamentu.
Na 24. sjednici će se, između ostalih tačaka, pred odbornicima naći izbor tri nova člana Gradske izborne komisije, četiri redovna izvještaja Policijske uprave Bijeljina, kao i prijedlog odluke o promjeni cijene deponovanja otpada u Eko-depu.
- U ovoj godini je u planu izgradnja nove sanitarne kasete u Eko-depu, što će smanjiti neugodne mirise u ovom dijelu grada. Povećanjem cijene deponovanja otpada će se obezbijediti dio sredstava za izgradnju ove kasete. Odbornici će se na sledećoj sjednici izjašnjavati i o izvještajima za prošlu i planovima rada za ovu godinu koji se odnose na uličnu rasvjetu i putnu infrastrukturu - najavio je predsjednik Skuštine Grada Bijeljina Slaviša Marković.
Na ovoj sjednici na dnevnom redu će se naći i Strategija razvoja Grada Bijeljina 2014-2023.  revidirana za period od 2019. do 2023. godine, informacija o međunarodnoj saradnji Gradske uprave Grada Bijeljina za period od 30. novembra 2017. godine do 30. novembra 2018. godine, kao i program razvoja sporta za ovu godinu.