Званична интернет презентација
Град Бијељина

УНАПРЕЂЕЊЕ КОРПОРАТИВНОГ ВЕБ-ИДЕНТИТЕТА ПРИВРЕДЕ



Градоначелник Љубиша Петровић потписао је недавно споразум о сарадњи у оквиру пројекта „Корпоративни веб идентитет“ са представницима Привредне коморе Републике Српске и Факултета пословне економије у Бијељини, који ће се изводити у периоду од првог априла до првог јула 2023. године.

Кроз овај пројекат биће обезбијеђена бесплатна израда интернет-страница, као и хостинг за привредне субјекте са територије Града у трајању од годину дана. Након израде интернет-странице или онлајн-продавнице, Градско Одјељење за локални економски развој и европске интеграције ће обезбиједити домен и хостинг за привредне субјекте који су укључени у пројекат, а у просторијама Иновационог цента за одрживи развој биће обезбијеђен простор за обуку о коришћењу, ажурирању и додавању садржаја и производа на те интернет-странице.

Организацију наставних активности, методологију рада, извођење практичне наставе или допунских консултација у ИТ компанијама реализоваће Факултет пословне економије Бијељина. Подручна привредна комора у Бијељини ће, као имплементатор овог пројекта, вршити методологију праћења и извјештавања о активностима у оквиру пројекта.