Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Konkurs za sufinansiranje projekata u kulturi


Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je Javni konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2018. godinu. Konkurs je namijenjen za sufinansiranje projekata koji podrazumijevaju međunarodnu saradnju - podrška organizacijama, udruženjima i ustanovama  kulture koje koriste sredstva inostranih fondova te projekte koji se odnose na decentralizaciju u kulturi.
Pravo prijave na konkurs i učešće u raspodjeli navedenih sredstava imaju organizacije, udruženja građana i ustanove za obavljanje kulturne djelatnosti registrovane na teritoriji Republike Srpske. Jedna organizacija može konkurisati samo jednim projektom.
Ustanove kulture čiji je osnivač Republika ne mogu učestvovati u raspodjeli sredstava.  
Ocjenjivanje i vrednovanje podnesenih projekata vršiće se na osnovu posebnih kriterijuma propisanih za obje kategorije projekata posebno.
Javni konkurs ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja.
Više informacija na:
 
Molimo Vas da jasno i detaljno proučite smjernice i uslove Javnog poziva, jer je to jedini validni izvor informacija. Odsjek za LER i EI samo prosleđuje informacije, ali nije odgovoran za izmjene koje donator može da napravi.