Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuka o pripremi poslovnih planova




Otvoren je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuka o pripremi poslovnih planova koji se finansira u okviru projekta "EU4Agri". 
Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je 08. jul 2022. godine do 17.00 časova.
 
Cilj Javnog poziva je razvoj kapaciteta pružalaca usluga u oblasti poslovnog savjetovanja i konsaltinga, sa ciljem unapređenja pristupa raspoloživim investicionim sredstvima poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima prehrambenih proizvoda i stanovništvu ruralnih područja u Republike Srpske/BiH.
 
Na javni poziv mogu se prijaviti preduzeća i udruženja građana (nevladine organizacije) koje su registrovane u Republici Srpskoj/BiH i koje imaju iskustvo u realizaciji programa obuke i konsaltinga u oblasti  poslovnog planiranja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.
 
Ukupan budžet Poziva iznosi 400.000 KM, dok se iznos bespovratnih sredstava po projektu kreće do 40.000 KM.
 
Info sesija će se održati putem Fejsbuk stranice projekta 01. juna 2022. godine u 11.00 časova. Info sesiji možete pristupiti putem sljedećeg LINKA.
 
Detaljne informacije dostupne su OVDJE.
 
Molimo aplikante iz Republike Srpske da na mejl [email protected] potvrde prijavu prijedloga projekta u okviru ovog poziva.