Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Bugarska ambasada: Poziv za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstavaMinistarstvo spoljnih poslova Republike Bugarske je, posredstvom Ambasade Republike Bugarske u BiH, otvorilo Poziv za podnošenje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava.
 
Ciljevi projekta:
Povećan pristup obrazovanju kroz savremeni obrazovni proces i poboljšanje obrazovne infrastrukture obezbjeđivanjem boljih uslova za učenje i nastavu.
Obezbjeđivanje bolje zdravstvene zaštite i poboljšan pristup zdravstvenim uslugama poboljšanjem zdravstvene infrastrukture.
Poboljšanje životnog okruženja, razvoj infrastrukture i energetske efikasnosti.
Na predmetni poziv se mogu prijaviti: jedinice lokalnih samouprava, obrazovne, zdravstvene i socijalne institucije, međunarodne i lokalne nevladine organizacije i međunarodne humanitarne organizacije.
 
Maksimalan iznos budžeta po projektu je 70.000 KM, a minimalan 7.000 KM.
 
Rok za prijavu na Javni poziv je 30. jun 2021. godine.
 
Više informacija na linku: https://www.mfa.bg/en/embassies/bosniaherzegovina/news/29492
 
Molimo Vas da jasno i detaljno proučite smjernice i uslove Javnog poziva, jer je to jedini validni izvor informacija. Zvanična internet-stranica Grada Bijeljina samo prosleđuje informacije, ali nije odgovorna za izmjene koje donator može da napravi.