Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Javni poziv za podršku prevenciji zavisnosti i unapređenja zdravlja u BiH



NARKO-NE u okviru RIPPO projekta otvara fond za podršku realizaciji aktivnosti i mjera prevencije zavisnosti i unapređenja zdravlja u Bosni i Hercegovini.

Udruženje za prevenciju zavisnosti NARKO-NE i RIPPO-fond pozivaju lokalne nevladine organizacije iz BiH, kao i članice RIPPO mreže da dostave svoje projektne prijedloge za podršku implementaciji aktivnosti i mjera iz oblasti prevencije zavisnosti i unapređenja zdravlja. Poziv je otvoren do 5.9.2018. do 16 časova.

Cilj poziva je omogućiti dalji razvoj inovativnih projekata, poboljšanje postojećih, te iniciranje novih pristupa u radu sa različitim ciljnim grupama na polju prevencije zavisnosti.

Projektni prijedlozi trebalo bi da doprinesu daljem metodološkom razvoju i profesionalizaciji oblasti prevencije zavisnosti u Bosni i Hercegovini. Kompletan poziv, kao i projektnu dokumentaciju, možete preuzeti na priloženoj web stranici.


•    http://prevencija.ba/bs/vijesti-juppo/item/239-poziv-za-dostavljanje-projektnih-prijedloga

Molimo Vas da jasno i detaljno proučite smjernice i uslove Javnog poziva, jer je to jedini validni izvor informacija. Odsjek za LER i EI samo prosleđuje informacije, ali nije odgovoran za izmjene koje donator može da napravi.