Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

UBJEDLjIVA POBJEDA LjUBIŠE PETROVIĆA



​Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ubjedljivo je pobijedio na juče održanim lokalnim izborima i osvojio novi četvorogodišnji mandat na dužnosti prvog čovjeka lokalne samouprave.

Prema podacima objavljenim na zvaničnoj internet-stranici Centralne izborne komisije BiH, gradonačelnik Petrović je dobio povjerenje 27.209 ili 48,93 odsto građana koji su izašli na izbore, dok je drugoplasirani bio Mikajlo Lazić sa 21.989 ili 39,54 odsto glasova. Ostali kandidati su dobili znatno manji broj glasova.

- Hvala svim našim sugrađanima koji su pokazali volju i odlučnost i izašli na birališta u ovolikom broju. Hvala svim ljudima koji su podržali moj izbor za još jedan mandat na mjestu gradonačelnika Bijeljine, a hvala i svim sugrađanima koji nam nisu dali podršku. Doći ćemo i do sugrađana koji nam nisu dali podršku, da našim riječima, namjerama i djelima i od njih dobijemo podršku, jer to naš grad i naš narod zaslužuju - poručio je Petrović u prvom obraćanju u izbornoj noći, dodajući da je zahvalan i svom timu koji je uložio ogromnu energiju, volju i slogu, što je dovelo do još jedne velike narodne pobjede koja omogućava dalji napredak i razvoj Semberije.