Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

ČETVRTI SAJAM CVIJEĆA U BIJELjINI



Dvadeset i četiri izlagača iz Semberije predstavilo je svoju ponudu u okviru Sajma cvijeća u Bijeljini, organizovanim s ciljem podrške domaćoj proizvodnji i trgovcima.
Gradski park u Bijeljini će u dva sajamska dana dobiti sasvim novi izgled, jer su proizvođači cvijeća i biljaka na 24 štanda izložili plodove svog dugogodišnjeg rada.
 
I ove godine nije izostala podrška u oraganizaciji Sajma cvijeća od Grada Bijeljina. 
- Drugi put ova ista lokacija, Gradski park, prelijepe slike, 24 izlagača, radionce za djecu zajedno sa malim baštovanima, predstava za djecu, za svakog ponešto. Sutra nas očekuje predavanje naših tradicionalnih partnera - profesora sa Poljoprivednog fakulteta iz Novog Sada. Takođe, sutra od 15 časova, na Sajmu priređujemo i muzički intermeco, kao i dodjelu zahvalnica izlagačima i prijateljima našeg cvjetnig sajma, a vlasnike najljepših štandova očekuju i nagrade, naglasio je savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radoslav Ostojić.
 
Sajam cvijeća se održava četvrti put u Semberiji, ističu organizatori, što iz godine u godinu dobija na sve većem značaju. 
- Ovo je jedna idealna prilika da pokažemo šta to proizvođači i trgovci cvijećem u Bijeljini mogu da ponude našem gradu. Drago nam je da primijetimo i veliku posjećenost sajma - rekla je jedna od organizatora manifestacije Helena Stojić iz AD „Komunalac“, koji je jedan od organizatora Sajma.
 
U ime Agrarnog fonda zadovoljstvo sve većim brojem izlagača izrazio je i Zdravko Mikić.
- Gradski Agrarni fond od prvog izdanja Sajma cvijeća učestvuje u njegovoj organizaciji, a prošle godine, Agrarni fond je, u saradnji sa Gradom Bijeljina, a na prijedlog Gradonačelnika, prošle godine uvrstio i podsticajne mjere za proizvođače cvijeća - podsjetio je Mikić.
 
Drugi sajamski dan biće održan sutra od 9 do 17 časova.