Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Prijem za učesnike festivala Djeca pjevaju Semberiji



U prostorijama Grdaske uprave danas je organizovan prijem za učesnike ovogodišnjeg dječijeg muzičkog festivala „Djeca pjevaju Semberiji“.
 
U ime Gradske uprave dobrodošlicu najmlađim muzičkim nadama su poželjeli menadžer Grada Tatjana Pantić i šef Kabineta gradonačelnika Milan Lazarević.
 
Među gostima na prijemu je bilo i onih kojima ovo nije prvo učešće na ovom festivalu, odnosno onih koji imaju zavidno iskustvo u nastupima pred domaćom publikom.
 
U Centru za kulturu „Semberija“ večeras od 17 časova će, osim osnovaca iz Semberije, nastupiti i brojni gosti iz okruženja, a kao što to tradicija nalaže, učestvuju djeca, učenici osnovnih škola mlađeg i starijeg uzrasta. Najmlađi učesnik ove godine ima samo šest godina.
 
Današnje okupljanje u gradskoj kući je bilo pravo uživanje u vokalnim sposobnostima najmlađih sugrađana kojima je ovo bilo svojevrsno zagrijavanje pred večerašnji nastup, jer nisu krili želju da interpretiraju numere kojima će se predstaviti široj publici.
 
Izražavajući zadovoljstvo što im je pripala čast da ugoste buduće muzičke zvijezde, i menadžer Grada i šef Kabineta gradonačelnika su istakli saglasnost u činjenici da dok podržavamo mlade i talentovane učenike, stvaramo već danas zalog za svjetliju budućnost i ponovili da Gradska uprava ostaje opredijeljena u pružanju podrške kulturi i umjetnosti, a podržavajući jedan ovakav festival, daje doprinos kulturnoj baštini Semberije.