Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Namještaj za Dom kulture u Novim Dvorovima


 
Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović večeras je posjetio mjesnu zajednicu Novi Dvorovi u kojoj je namještajem opremljen Dom kulture. Ukupno je do sada u izgradnju i opremanje ovog objekta, uključujući klimatizaciju i namještaj, uloženo oko 170.000 konvertibilnih maraka.
- Sljedeće što treba da radimo u ovom dijelu MZ Novi Dvorovi je uređenje prilaza Domu kulture, odnosno, asfaltiranje makadamske dionice puta i to smo spremni da uradimo tokom ove godine, ali i da mališane obradujemo jednim velikim dječijim igralištem – najavio je gradonačelnik Petrović. 
Ovu priliku gradonačelnik je iskoristio da sa mještanima razgovara o stanju i potrebama mjesne zajednice, a nisu izostali ni novogodišnji pokloni za djecu.
- Prethodni gradonačelnik je započeo ovaj projekat, a sadašnji gradonačelnik ga je završio i to nam mnogo znači. Mi smo novo naselje i potrebe su velike, a dobili smo obećanje da će biti asfaltirani dio puta i dječije igralište. Cilj nam je da u ovom objektu bude sjedište mjesne zajednice, ali i mjesto za okupljanje mještana svih generacija - naveo je predsjednik Savjeta MZ Srđan Ljuboja.