Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

SASTANAK GRADONAČELNIKA BIJELjINE SA ČLANOM PREDSJEDNIŠTVA BIH


U Gradskoj upravi Bijeljine održan je sastanak gradonačelnika Ljubiše Petrovića sa članom Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem i federalnim ministrom raseljenih osoba i izbjeglica Edinom Ramićem.

Teme sastanka bile su status povratnika, ali i razvoj lokalne zajednice. Prema riječima Gradonačelnika, sa Ministarstvom za izbjegla i raseljena lica Federacije BiH je potpisan sporazum o sufinansiranju projekata koji se tiču povratničke populacije, dodajući da je već izdvojeno 130.000 KM za poboljšanje obrazovanja u Janji, kao i da je u toku izgradnja ovog vodovoda.

Džaferović je pohvalio Petrovića rekavši da svaki funkcioner u BiH treba da vodi brigu o povratnicima, kao što to radi Gradonačelnik Bijeljine.

“Hvala gradonačelniku za sve što čini u smislu brige o povratnicima – on vodi računa o svakom građaninu, što treba da radi i svaki funkcioner u BiH”, rekao je Džaferović.

On je dodao da je važno pitanje razvoja lokalnih zajednica, te naveo da ga je Petrović upoznao o važnim projektima za budućnost Bijeljine.