Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Čestitka gradonačelnika Petrovića povodom nove školske godine




Dragi učenici,

 
Želim vam uspješnu školsku godinu, a prije svega da lako savladate novo gradivo, da steknete mnogo znanja i da se lijepo družite sa vršnjacima. Takođe, želim vam da budete zdravi, srećni i bezbjedni, i da zajedno sa roditeljima i nastavnicima ostvarite i proslavite velike uspjehe.

Istovremeno, svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i drugim radnicima u školstvu i prosvjeti želim puno uspjeha u novoj školskoj godini, uz nadu da će učenicima prenijeti znanja i vrline koje će učiniti da izrastu u dobre, poštene i mudre ljude.

Na kraju, mnogo sreće želim našim mališanima koji danas kreću u prvi razred osnovne škole. Nadam se da će ovaj značajan dan u njihovim životima biti zapamćen kao početak doba sreće, drugarstva i uspjeha, koje će ih pratiti i kada postanu zreli ljudi. Takođe, nadam se da ćemo u svakoj narednoj školskoj godini imati sve više đaka prvaka, koje će njihovi stariji drugari paziti i usmjeravati ka znanju i uspjehu.

Grad Bijeljina će uvijek biti tu za svoje učenike, njihove roditelje i nastavnike, a Gradska uprava će činiti sve da ih podrži, kako bi naši đaci postali dobri i mudri ljudi, nosioci i predvodnici našeg društva i garant svijetle budućnosti našeg naroda.
 

Gradonačelnik Bijeljine,

Ljubiša Petrović