Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Sedamdeset ekipa u dvanaest dana Zimske lige u malom fudbalu

U Bijeljini je u toku Zimska liga u malom fudbalu koja će ove godine, prema najavama organizatora, okupiti preko 70 ekipa:

- Interesovanje je veće nego ikada - od 70 prijavljenih ekipa 24 je u seniorskoj konkurenciji, a pored ekipa iz Bijeljine, publika će imati priliku da prati mečeve kvalitetnih timova iz drugih gradova Republike Srpske, iz Federacije BiH, ali i iz Srbije – istakao je predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković nakon što je otvorio turnir.

Turnir je trajati dvanaest dana - do 12. januara, za kada je planirana finalna utakmica. Seniori igraju od 2. do 5. januara po grupama, 8. i 10. januara igraju se osmine finala, a četvrtfinalni i polufinalni mečevi su zakazani za 11. januar. Utakmice se igraju u sportskoj sali Gimnazije „Filip Višnjić“ u vremenu od 17,00 do 20,00 časova, dok će finalna utakmica biti igrana od 20,40 časova.

Među učesnicima turnira su i prvaci BiH u futsalu - ekipa „Mostar Stari grad“, ekipe iz premijer lige BiH – Salines iz Tuzle, Tango iz Istočnog Sarajeva,  ekipe iz Banovića, Banjaluke, a iz Srbije dolaze ekipe iz Novog Sada, Konjarnika, Inđije, Sremske Mitrovice, Loznice...

Organizatori Lige su Boračka organizacija Grada Bijeljina, Fudbalski savez Grada Bijeljina i Gradska uprava Grada Bijeljina, koja je i generalni pokrovitelj turnira.