Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Sportski dan za 1.200 djece i mladih

U Bijeljini su juče po četvrti put održane Sportske igre mladih na kojim je ove godine učestvovalo oko 1.200 djece i omladinaca iz Bijeljine, Zvornika, Obudovca, Brčkog i Tuzle uzrasta od šest do šesnaest godina. Učesnici Igara su se nadmetali u malom fudbalu, uličnoj košarci, odbojci, rukometu i šahu, a najbolje ekipe su se plasirale na završnu manifestaciju u Sarajevu u drugoj polovini avgusta. Najbolji iz finala će putovati na međunarodno takmičenje u Splitu.

Kao i prethodnih godina, Igre je izvođenjem prvog šuta na turniru u malom fudblau otvorio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je ovom prilikom podsjetio da su Sportske igre mladih samo jedna od sportskih manifestacija koje podržava Grad Bijeljina:

- Sportske igre mladih se održavaju u odlično vrijeme, s obzirom da je sada školski raspust i djeci treba dati priliku da se bave sportom. Dobra organizacija i preko hiljadu djece koja su ovdje ne samo da se takmiče, nego i da se druže, daju nam obavezu da i narednih godina podržavamo ovu manifestaciju, zaključio je gradonačelnik Mićić.