Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

JOŠ JEDAN USPJEŠAN SAJAM CVIJEĆA U BIJELjINI



Zatvoren je četvrti Sajam cvijeća „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“. Prije dodijele nagrada i zahvalnica prisutne je zabavio poznati bijeljinski akustični duo ,,Valentina i Dario".

Prvo mjesto i 500 KM za najljepše uređen štand na Sajmu osvojila je Zorica Jovanović iz Trnjaka, drugo mjesto i 300 KM pripalo je Vesni Grebić iz Vršana, a treće mjesto odnijela je Draženka Trifković, kao i novčanu nagradu od 200 KM.

Nagrade i zahvalnice je uručio savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radoslav Ostojić, koji je iskoristio priliku da se zahvali svim učesnicima koji su odvojili svoje vrijeme i uložili trud da bi ovaj Sajam zadržao svoj kvalitet i uklopio se u šaroliku slagalicu turističke ponude Grada Bijeljina.

„Hvala organizatorima kojima je još jednom pošlo za rukom da Sajam protekne na visokom nivou i da okupe veće broj izlagača nego prošle godine. Nadam se da ćemo se naredne godine okupiti ponovo na Sajmu kako bismo posjetiocima ponudili širok asortiman proizvoda uz sve dodatne sadržaje koji, sada već tradicionalno ovaj sajam prate “, rekao je Ostojić.

Kao i prethodnih godina, organizatori ovog, četvrtog Sajma cvijeća bili su Grad Bijeljina, Agrarni fond i AD „Komunalac“, a ove godine učestvovala su 24 izlagača.