Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

ODRŽANA TRADICIONALNA TRKA MALIH DEDA MRAZEVA


Foto:Four Pixel Studio 
 
Gradska uprava Grada Bijeljina, u saradnji sa Omladinskom organizacijom „Vizija mladih“ i atletskim klubovima „Atletik“ i „Akademac, organizovala je danas tradicionalnu Trku malih Deda Mrazeva.
 
Interesovanje najmlađih sugrađana za učešće na Trci bilo je ogromno. Učestvovala su djeca uzrasta od četiri do dvanaest godina koja su bila podijeljena u šest uzrasnih kategorija.
 
Savjetnik gradonačelnika Bijeljine, Radoslav Ostojić, zahvalivši svim učesnicima u Trci i organizaciji, napomenuo je da je ovaj događaj bio uvod u večerašnje svečano zatvaranje „Zimskog korzoa“ na kojem će osim grupe „Lavirint“ koja nastupa u 18.30 časova nastupiti i popularni beogradski muzički sastav „Tropiko bend“, te pozvao sve sugrađane i goste Semberije da večeras dođu na Korzo i uživaju u odličnom muzičkom programu.
 
Jedan od učesnika Trke malih deda mrazeva je bio i četvorogodišnji Kosta Lazić, koji je bio najbrži u svojoj uzrasnoj kategoriji.
 
Na današnjoj trci nije izostalo ni učešće gostiju iz Srbije. Jedan od njih je i Aleksa Pajić iz Beograda koji je istakao da je veliki ljubitelj atletike, te da je zbog toga odlučio da iskoristi priliku i učestvuje i na trci u Bijeljini. Aleksa je bio veoma uspješan u trci dječaka starosti od devet do deset godina.
 
Svaki učesnik dobio je novogodišnji paketić, kapu i medalju u znak sjećanja na učešće u trećoj po redu Trci malih Deda Mrazeva.