Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

POČELE PRIJAVE ZA ISTRAŽIVAČKU AVANTURU



 
Gradska uprava Grada Bijeljina, u saradnji sa Udruženjem inovatora regije Bijeljina i Radio klubom „Iskra“, 15. decembra organizuje „Istraživačku avanturu“. Događaj će trajati od 17.00 do 20.00 časova u Galeriji Centra za kulturu „Semberija“, gdje će se odvijati edukativno-zabavni dio programa, dok će u Muzeju Semberije biti organizovana izložba eksponata Udruženja inovatora i Radio-kluba „Iskra“.
 
Prijave za takmičenje dječijih radova su u toku i traju do 1. decembra 2023. godine, a  svi autori zainteresovani za prijavu, svoje inovativne radove treba da dostave u prostorije Gradske uprave Grada Bijeljina, u Odjeljenje za društvene djelatnosti u kancelariju broj 50.
 
Takmičenje će biti realizovano u tri kategorije:
 
1. kategorija - učenici od 1. do 5. razreda (dostavljaju crtane radove inovativnih ideja);
2. kategorija - učenici od 6. do 9. razreda (dostavljaju makete inovativnih radova, koji su    izrađeni na času tehničkog vaspitanja ili drugog predmeta);
3. treća kategorija - srednjoškolci (dostavljaju po 3 inovativna rada ispred svoje škole).
 
Svaki rad treba da sadrži podatke o imenu i prezimenu autora (učenika), razredu i imenu škole koju pohađa. Na poleđini rada može stajati kratak opis šta rad predstavlja (nije obavezno).
Osim radova u klasičnom obliku, postoji mogućnost da budu predstavljeni i putem prezentacije.