Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

„Vizija mladih“ i Bijeljinci za Milenu Božić



Omladinska organizacija „Vizija mladih“ nedavno je u Gradskom parku organizovala akciju „Kroz igru do humanosti“ čiji je sav prihod usmjeren za pomoć Mileni Božić, teško povrijeđenoj prije skoro godinu dana. „Viziju mladih“ i njihov humanitarni događaj podržali su pozorištance „Maslačak“, pekara „Bodaksko“, poslastičarnica „Mocart“, „Zemlja mira“, advokatska kancelarija „Stevanović“, kao i kreativni Bijeljinci koji su izložili svoje ručne radove za prodaju.
Program je obuhvatao mini-koncert Nemanje Gavrića, igre sa animatorima iz pozorištanceta „Maslačak“, crtanje po licu, plesove, bojenje, a Gradski park bio je ispunjen dječijom grajom i osmjesima.

Pozivu na učešće u humanitarnoj akciji odazvali su se i omladinci SDS i SNSD, kao i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović sa saradnicima.

- Čestitamo „Viziji mladih“ na odličnoj ideji i organizaciji. Gradska uprava je uvijek opredijeljena da podrži rad mladih ljudi, kao i humanitarne akcije. Hvala svima koji su pomogli da ovaj događaj bude uspješan, nadamo se da će se i drugi društveni činioci odazvati pozivu za pomoć našoj hrabroj Mileni Božić – poručio je gradonačelnik Petrović.

Iznos potreban za finansiranje Mileninih operacija je najmanje 100.000 evra, a pomoć se može uplatiti i preko Pej-pala - [email protected], deviznog računa BA391995726001059064 SWIFT CODE: ABSBBA22 ili tekućeg računa 1995726001059064 na ime Božić Milena.