Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO FK „RADNIK“



Na Skupštini je bilo prisutno 15 delegata koji su bili jednoglasni prilikom imenovanja nove uprave, a na novoizabranim članovima je da opravdaju ukazano povjerenje - sve u cilju stabilizacije Radnika i stvaranja stabilnog premijerligaša.

Mladen Krstajić se vratio u klub kao član Skupštine, a za predsjednika kluba izabran je Ljubomir Stević.

Upravni odbor čine u sastavu: Ljubomir Stević predsjednik. Članovi: Slaven Ristić, Jovan Gajić, Milenko Stevanović, Slobodan Lovrić, Svetozar Ostojić.

Generalni direktor Radnika je Nebojša Tomić.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je obećao da će Gradska uprava ubuduće na vrijeme izmirivati finansijske obaveze prema FK Radnik.

Skupština protekla je u efikasnom radu, a na samom početku gradonačlenik Ljubiša Petrović je svojom odlukom opozvao 11 bivših delegata i na njihovo mjesto imenovao nove članove Skupštine.

Pošto su nedavno izabrani predsjednik kluba i članovi UO podnijeli ostavke na te funkcije, oni su i formalno razriješeni na večerašnjoj sjednici, te je izabran novi.

​Radnik je novu sezonu Premijer lige obzirom na situaciju u klubu otvorio sasvim solidno. Nakon uvodna dva poraza u posljednja dva kola ostvareni su neriješeni rezultati protiv favorizovanih Širokog Brijega i Veleža.