Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

UPRILIČEN SVEČANI PRIJEM POVODOM JUBILEJA FK „JEDINSTVO“ IZ BROCA



Povodom 90 godina  postojanja fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Broca gradonačelnik Ljubiša Petrović upriličio je prijem za ekipe veterana i zvanične delegacije koje dolaze iz Srbije, Portugalije, Turske, Bugarske u Centru za kulturu Semberija.

Petrović je svim gostima zaželio dobrodošlicu u Bijeljinu, uz uvjerenje da će se Semberci i Bročani prikazati kao dobri domaćini i, u dobrom zdravlju, sportskom raspoloženju i fer pleju, družiti još mnogo narednih godina.
„Ovo je značajan datum u istoriji kluba, a obaveza fudbalskog kluba i lokalne zajednice je da zajedno dalje unapređuju saradnju, uz svesrdačniju i sveobuhvatniju podršku. Podrška ispred gradske uprave u razvoju sporta, sportske atmosfere i praktikovanja fer pleja neće izostati ni u narednom periodu“, dodao je Petrović.

Biće održano niz fudbalskih manifestacija, zastupljene će biti sve selekcije od onih najmalađih do onih najstarijih.
„Naš rad može svima drugima služiti za primjer i zato smo srećni i ponosni“, rekao je Duško Tojić predsjednik FK „Jedinstvo“.

Odigraće se četiri do pet utakmica, uglavnom veterani i gosti iz Burse, Barcelosa, Stare Zagore, Niša i Beograda.
„Za naš klub ovo je rijedak i veliki jubilej i želimo to na dostojanstven način da obilježimo, da svi gosti koji su došli iz Srbije, Bugarske, Turske i Portugalije budu ugošćeni i da se osjećaju kao kod svoje kuće“, naglasio je Miroslav Mitrović, član organizacionog odbora za obilježavanje jubileja.

Nakon odigranih utakmica održana je Fudbalska akademija, a ovom prilikom gradonačelnik Petrović je uručio plaketu predstavnicima 
„Jedinstva“. Zahvalnice kluba su uručene brojnim veteranima, sponzorima, prijateljima i saradnicima kluba.