Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

MEĐUSTRANAČKI SASTANAK ZA ŠESTU REDOVNU SJEDNICU SKUPŠTINE



Odluke o dodjeli subvencija za novorođenu djecu i o subvencionisanju predškolskog obrazovanja i vaspitanja za djecu u privatnim vrtićima trebalo bi da budu razmatrane na narednoj sjednici Skupštine grada Bijeljina u petak, 16. jula, rekao je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević nakon sastanka predstavnika parlamentarnih političkih stranaka.

"Do sada je pristiglo 28 tačaka dnevnog reda, a da se tokom dana očekuje da pristigne još nekoliko“, dodao je Đurđević.

On je naveo da je riječ o tačkama koje se odnose na imovinsko-pravna pitanja, zatim informacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske -
Policijske uprave Bijeljina, izvještaji o radu sa planom rada određenih javnih preduzeća i javnih ustanova, nekoliko programa, kao i Program razvoja sporta koji je na prethodnoj sjednici vraćen na doradu.

Đurđević je rekao da je usaglašeno da izvještaji o radu i programu rada "Vodovoda", "Komunalca" i Centra za socijalni rad budu poslati odbornicima i objavljeni na sajtu Grada.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović rekao je da je danas dogovoreno da, u skladu sa poštovanjem epidemioloških mjera, bude održana još jedna sjednica lokalnog parlamenta sa aktivnim učešćem svih gradskih resornih odjeljenja.

​Sjednica sa početkom u 10.00 časova biće održana u skupštinskoj sali Centra za kulturu.