Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Nagrade za najbolje učenike

- Danas je sa nama budućnost našeg Grada – mladi ljudi koji će sigurno biti nosioci ekonomskog, kulturnog i svakog drugog razvoja Bijeljine i Semberije. Čestitam i hvala svim učenicima koji se trude da budu među najboljima, a hvala i nastavnicima koji ih izvode na pravi put, jer je to najbolji način predstavljanja Bijeljine – poručio je gradonačelnik Mićo Mićić na današnjem prijemu za učenike generacije osnovnih i srednjih škola, učenike koji su osvajali nagrade na republičkim školskim takmičenjima i njihove nastavnike.
Pored diploma, 72 učenika i nastavnika je dobilo i prigodne novčane nagrade, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 8.000 konvertibilnih maraka, a od ove godine njihove slike će biti izložene na panou u Velikoj sali zgrade Gradske uprave u kojoj se održavaju sjednice Skupštine Grada i svečani prijemi.
Grad Bijeljina, takođe, tradicionalno stipendira najbolje učenike generacije osnovnih i srednjih škola dok god su redovni učenici, odnosno, studenti.

- Stipendiramo djecu koja su bila najbolja u svojim školama, jer želimo da im pokažemo da su potrebna svom Gradu. Siguran sam da će nastaviti da nižu uspjehe i da ćemo se još viđati na prijemima za najbolje – izrazio je svoje očekivanje Mićić.