Official web site of
The City of Bijeljina

ЗАВРШЕНА ЗИМСКА ЛИГА У МАЛОМ ФУДБАЛУ


 
Зимска лига у малом фудбалу завршена је синоћ. Посљедњег такмичарског дана одигране су утакмице финала млађих селекција, полуфинала и финала клубова и сениора.

Публици и екипама обратио се градоначелник Љубиша Петровић, истакавши захвалност за велику посјећеност током осам дана трајања турнира и учешће бројних екипа.

- Имајући у виду да је овогодишња Зимска лига била веома успјешна, како по питању броја учесника и бројне публике, тако и по питању организације и спонзорства, морамо већ сада себи поставити задатак и наметнути обавезу да сљедеће године будемо још бољи. Као покровитељ Лиге, Градска управа ће се потрудити да подржи што већи број спортских манифестација, а квалитет ове лиге свакако расте из године у годину. Надамо се да ће у будућности учешће у Лиги узети екипе и из других локалних заједница, а не само са подручја нашег града - рекао је Петровић.

Градоначелник Љубиша Петровић је уручио пехаре побједничким екипама.

У финалу клубова екипа ФК „Слога 94“ је била боља од екипе ФК „Љесковац“. У финалу сениора побједник је екипа ФК „Макс бет кладионице“. Побиједила је екипу  КМФ Бели анђео.

Предсједник Борачке организације Града Бијељина Миодраг Стевановић је нагласио да је Борачка организација и ове године узела учешће као организатор, а да пуне трибине показују да је овогодишњи турнир био успјешан.

Организација овог турнира је доказ да се, послије годину дана паузе, мали фудбал вратио у Бијељину.