Званична интернет презентација
Град Бијељина

Јавни позив за додјелу бесповратних финансијских средстава малим и средњим предузећима за спровођење мјера енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије




У оквиру пројекта Зелени економски развој (GED), отворен је Јавни позив за додјелу бесповратних финансијских средстава малим и средњим предузећима за спровођење мјера енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије. 

Рок за подношење пријава је 12. август 2022. године до 17:00 часова.
 
Циљ пројекта GED је успостављање одрживог система управљања енергијом/енергетског менаџмента у РС/БиХ у циљу смањења емисије штетних гасова, унапређење енергетске ефикасности јавних објеката и система јавне расвјете и реинвестирање остварених финансијских уштеда.
 
Циљ Јавног позива је пружање подршке за најмање 18 МСП за улагање у енергетску ефикасности и технологије обновљивих извора енергије, за 10 МСП за спровођење детаљних енергетских аудита и за 3 МСП за увођење система управљања енергијом.
 
На јавни позив могу се пријавити мала и средња предузећа која имају до 250 запослених и која су регистрована најмања двије године прије објаве овог Јавног позива.
 
Детаљне информације доступне су ОВДЈЕ.

У прилогу вам достављамо:

Текст јавног позива 508.4KB

 
Молимо апликанте из Републике Српске да на мејл [email protected] потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.