Званична интернет презентација
Град Бијељина

Позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у руралном туризмуОбавјештавамо вас да је у оквиру пројекта EU4Agri објављен позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке инвестицијама у руралном туризму.
 
Рок за подношење пријава је 21. децембар 2020. године до 15:00 часова.
 
Општи циљеви Позива:

-Повећање степена диверзификације и развоја економских активности у руралним подручјима кроз развој пословних активности, уз могућност стварања нових радних мјеста и директно повећање прихода газдинстава и домаћинстава;
-Постизање одрживог развоја и побољшање квалитета живота у руралним подручјима;
-Боље повезивање актера у руралном туризму и унапређење и промоција туристичке понуде руралних подручја и пласирање домаћих производа путем туристичке понуде;
-Очување природне и културне баштине руралних подручја.
 
На предметни позив пријаве могу поднијети јединице локалне самоуправе, предузећа и предузетници који се баве пружањем туристичких услуга/производа. Пријаве се подносе искључиво у партнерству које чине подносилац пријаве и минимално три партнера.
Укупан буџет Позива износи 2,55 милиона КМ, док се износ бесповратних средстава по пројекту креће од 20 000 до 200 000 КМ.
У прилогу вам достављамо Смјернице за подносиоце пријава, а детаљне информације доступне су ОВДЈЕ.

Смјернице за подносиоце пријава 386.26KB
Молимо апликанте из Републике Српске да на имејл [email protected] потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.