Званична интернет презентација
Град Бијељина

Jaвна расправа о реконструкцији Главног ободног каналаУ оквиру Пројекта интегрисаног развоја коридора ријека Саве и Дрине (СДИП), којег реализује Јединица за координацију пољопривредих пројеката, припремљен је нацрт Плана управљања животном средином и социјаним питањима за Пројекат санације и реконструкције Главног ободног канала (ГОК), од ушћа у ријеку Саву  Ст.0+000,00 км  до ушћа Мајевичког Ободног канала  до Ст.7+489,00 км, у Семберији, Град Бијељина.
 
Јавност и заинтересоване стране у току трајања јавног увида могу  дати своје коментаре и примједбе  на нацрт Плана који ће бити доступан преко линка овдје као и у штампаном облику у просторијама Града Бијељина/Одјељења за пољопривреду радним даном од 11:00-13:00 часова.

Јавне консултације  и презентација нацрта Плана одржаће се 22.04.2024. године са почетком у 11:00 часова у Сали за састанке, Град Бијељина.
 
Канал за достављење коментара  је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде/Јединица за координацију пољопривредних пројеката:
адреса електронске поште - [email protected]
aдреса: Трг Републике Српске 1, 51 000 Бања Лука

СДИП-ЕСПМ за ГОК 7.17MB