Званична интернет презентација
Град Бијељина

Признање градоначелнику Мићићу

Независнa агенцијa за избор најменаџера из Зенице, Европско удружење менаџера и часопис "Euromanager" од 1995. године организују годишњи избор најуспјешнијих менаџера у БиХ, а тринаест пута су прогласили и најуспјешније менаџере у региону. Овогодишњи добитници признања су проглашени на свечаности у Банском двору у Бањалуци.

Жири овогодишњег избора најменаџера је у категорији локалне управе додијелио специјално признање градоначелнику Бијељине Мићи Мићићу који је проглашен за најградоначелника деценије и најменаџера БиХ за 2015. годину. Како је наведено у образложењу, градоначелник Мићић је ово признање добио за изванредне дугогодишње резултате у развоју Града, континуирано улагање у инфраструктуру, изузетан допринос у стварању амбијента за бољи живот грађана и развој Бијељине у цјелини.

Признања су додијељена у низу категорија, а поред градоначелника Бијељине, за најначелника деценије изабран је начелник општине Центар Сарајево. Личност године по оцјени жирија је министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Мирко Шаровић.

Избором најуспјешнијих менаџера покушавамо допринијети промјени система вриједности у којем треба да почну да се цијене они који доприносе развоју економије и који праве нове вриједности, истакнуто је приликом додјеле признања у Банском двору.