Званична интернет презентација
Град Бијељина

Дјечија представа "Тужно паче" 9. октобра

Други дјечији позоришни фестивал "Чупава бајка" у Центру за културу "Семберија"

Представа "ТУЖНО ПАЧЕ" 
9. октобар 2018. године од 18:00 часова