Official web site of
The City of Bijeljina

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕСНИЦИ КОНКУРСА ЗА НАЈЉЕПШЕ НОВОГОДИШЊЕ ДЕКОРАЦИЈЕ


Фото: Гордана Перић Живановић

У Градској управи данас су уручене награде награда најуспјешнијим учесницима Конкурса за најљепше украшену кућу/окућницу, балкон и излог пословног простора поводом новогодишњих празника.

Напомињући да је овај Конкурс већ постао традиција, градоначелник Љубиша Петровић је рекао да данас у јавност из бијељинске Градске куће иду веома лијепа слика и порука.

- Захваљујемо суграђанима који су се потрудили да Семберија изгледа бајковито током празничних дана, а посебно онима којима није мањкало такмичарског духа, те су се пријавили на Конкурс - рекао је Петровић и најавио да ће сљедеће године Конкурс бити проширен на више категорија - за најљепше окићену школу, мјесну заједницу и заједницу етажних власника.

Градоначелник Бијељине је посебно захвалио Туристичкој организацији града Бијељина, Комисији која је имала тежак задатак при рангирању, али и свим учесницима Конкурса.

Прво мјесто за најљепше окићену кућу припало је Жељку Стевановићу из Попова који је послије пријема изјавио да је најважније учествовати и захвалио Градоначелнику и Градској управи на једном оваквом такмичењу и свечаности која је данас уприличена.

- Цијела породица је учествовала у овом сложеном послу. Више од мјесец дана смо постављали нашу новогодишњу расвјету, али је најважније да смо то радили са великим задовољством - рекао је Стевановић.

На другом мјесту у овој категорији се нашла Велинка Климента, док је Александра Вићановић Стевановић била трећа.

Утјешне награде у овој категорији припале су Душици Перић и Бранку Стевановићу.

Матеј Михајловић је на данашњи пријем дошао са својом мајком, Вањом Василић, којој је припала прва награда за најљепше окићен балкон, те истакао да је резултат њиховог заједничког рада и труда.

Друго мјесто за најбоље украшен балкон припало је Душици Ристић, а на трећем се нашао Жељко Миљановић, док су утјешне награде отишле у руке Бранке Јовановић и Неде Шпирић Ружић.

Излог Крчме „Буренце“ донио је њеном власнику побједничку позицију у својој категорији. Тим поводом је власник, Зоран Манигода, захвалио Градској управи на овој идеји, али и свима онима који су гласали баш за „Буренце“.

Другопласирани је излог Занатско-трговинске радње „Чаробна шкриња“. На трећем мјесту је излог Занатско-трговинске и комисионе радње „ТIМ shop“.

„Галерија цвијећа Дајана" и Салон вјенчаница „Ангела вединг хаус“ добили су утјешне награде у својој категорији.

Посебну награду у категорији „Избор Градоначелника“ освојиле су сестре Дуња и Сташа Јовичић које су осликале прозоре свог стана, али су данас са великим задовољством осликале и прозоре у Кабинету Градоначелника.

Према избору Градоначелника, биће награђено и подручно одјељење Основне школе „Ћирило и Методије“ у Бањици.