Official web site of
The City of Bijeljina

Градоначелник Петровић: Извођач радова да отклони недостатке на згради социјалног становања или Град активира банкарску гаранцију



Градоначелник Љубиша Петровић je посјетио насеље вишепородичних стамбених објеката у Амајлијама намијењених социјалном становању, како би се увјерио у тачност навода станара који су се жалили на физичка оштећења на овим, практично новим, објектима.

- Данас смо се и сами увјерили на лицу мјеста у све оно на шта су се корисници објеката изграђених у склопу „ЦЕБ 2“ пројекта већ су жалили. На самом отварању објеката, односно, на дан усељења било је видно да станови прокишњавају, да су керамички радови јако лоше изведени, да је столарија јако лоша, да зидови имају велики број шупљина куда влага улази, због чега се осјећа неугодан мирис и ти проблеми даље само могу расти и нагомилавати се. Градска управа ће упутити посебну ургенцију извођачу радова и надлежним институцијама за отклањање ових недостатака. У супротном ћемо бити приморани активирати банкарску гаранцију због лошег квалитета извођења радова и лошег квалитета кориштеног материјала. Активирањем банкарске гаранције заштитићемо јавни интерес, односно, заштитићемо кориснике социјалног становања – био је јасан Градоначелник.