Official web site of
The City of Bijeljina

„Политикa“ у посјети Бијељини

2017-03-18

Градоначелник Мићо Мићић угостио је данас новинаре, фоторепортере и друге запослене у најстаријем дневном листу на Балкану - београдској „Политици“, који су боравили у посјети Граду Бијељина. Том приликом, градоначелник Мићић је истакао да је Бијељина, захваљујући уложеном труду на уређењу туристичких дестинација, али и промоцији туризма, постала врло атрактивна за туристе:

- Сваке године Семберију посјети све више туриста из земље и иностранства и зато нам је потребна боља путна повезаност са Србијом и остатком Европе. Наставићемо да улажемо у туризам и привреду, јер је то сигуран начин да Бијељина настави да се развија у модеран Град, привлачан за туристе, али и за инвеститоре. Данашња посјета је један од доказа да је наш Град отворен за медије и све друге госте који желе да упознају Бијељину и посјете неке од предивних туристичких дестинација - истакао је Мићић.

Градоначелник Бијељине је посебно захвалио новинарки Славици Ступарушић, којој је уручио захвалницу за дугогодишњу промоцију и објективно извјештавање из Семберије.

- Овај данашњи излет спојиће лијепо и корисно, јер ћемо имати прилику да посјетимо атрактивне туристичке дестинације овог краја и преко текстова у „Политикиним“ издањима упознамо наше читаоце са овим дестинацијама -истакла је Ступарушићева, додајући да се нада да ће се успјешна сарадња Градске управе и „Политике“ наставити и у будућности.Синдикат новинара „Политике“ и Независни Синдикат ПНМ, који су били организатори пута, градоначелнику Мићићу су поклонили репринт насловне стране првог броја „Политике”.