Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

„Druga konferencija ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj-Žene u poslovnim svijetu“


Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Republička agencija za razvoj MSP organizuju „Drugu konferenciju ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj-Žene u poslovnim svijetu“, a koja će biti podržana zajedničkim programom Evropske Unije, EBRD i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj BiH, EU ProLocal.
Osnovni cilj konferencije je promocija ženskog preduzetništva, ohrabrenje postojećih i budućih preduzetnica za nove preduzetničke projekte, te da se kroz razmjenu iskustva unaprijedi saradnja žena preduzetnica u regionu.
Programom konferencije je predviđeno održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona.
U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.
Konferencija će se održati u petak 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9,00 časova.
Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna.
Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine putem linka: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/.