Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Vaskršnja čestitka Gradonačelnika BijeljinePovodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa, monaštvu, sveštenstvu i pravoslavnim vjernicima u Gradu Bijeljina upućujem srdačne čestitke i želje da Dan Hristovog vaskrsenja proslavimo u ljubavi, vjeri i nadi da će nam vaskrsli Hristos biti uzdanica u izgradnji bolje zajednice.
Ovo je praznik koji simboliše pobjedu života i novi početak, pa vas pozivam da Vaskrs obilježimo tako što ćemo pokazati da razumijemo i poštujemo hrišćanske i opšteljudske vrijednosti, ali i djelujemo u skladu s njima. Siguran sam da ćemo tako najbolje zahvaliti Hristu za njegovu žrtvu, koju je podnio radi nas i pokazati da vjerujemo u Njegovo vaskrsenje.

Ove godine vaskršnje praznike obilježavamo u vanrednim okolnostima koje je izazvala epidemija virusa korona i zato sve sugrađane još jednom pozivam da vode računa o zdravlju svojih bližnjih i sebe.

U vjeri da naša lokalna zajednica i svi koji živimo u Semberiji možemo biti primjer pobjede nad svim nevoljama, pozdravljam vas najljepšim pozdravom:
HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!
 
GRADONAČELNIK
Ljubiša Petrović