Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Prvi sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj



Prvi sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj biće održan 14. novembra 2019. godine, u periodu od 10 do 17 časova u Kamenoj kući tvrđave Kastel u Banjaluci.  
Cilj ovog sajma, koji organizuje Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa područnim privrednim komorama, jeste promocija proizvoda i usluga domaćih privrednih društava i preduzetnika kojima rukovode žene ili su u vlasništvu žena, kao i promocija uspješnih poslovnih poduhvata, te povezivanje i komunikacija sa potencijalnim i postojećim poslovnim partnerima.
Na Sajmu preduzetništva žena biće predstavljeno oko 50 privrednih društava, prvenstveno članica savjeta za žensko preduzetništvo u Komorskom sistemu Republike Srpske, ali i druga uspješna privredna društva pod rukovodstvom ili u vlasništvu žena.  
Nadamo se da ćete iskoristiti ovu priliku da posjetite sajam, da se sastanete sa poslovnim partnerima i prisustvujete pratećem informativnom i edukativnom programu koji organizujemo u okviru Sajma.
Ovim događajem, koji se planira organizovati svake druge godine, nastoje se stvoriti uslovi za razvoj saradnje i umrežavanje sa preduzetnicama na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.