Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

PRIJEM ZA POLITIČKE STRANKE


Gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je novogodišnji prijem za bijeljinske političke subjekte.

Petrović je rekao da je prijem za političke stranke koje djeluju na području grada prilika za poziv na istrajnost kada je riječ o vladavini prava u lokalnoj zajednici.

„Današnji prijem za političke stranke koje djeluju na području grada prilika je za poziv na istrajnost u poštovanju prava, kao i više svijesti o trošenju narodnog novca na zakonit način. Želimo da u novoj godini bude manje podijeljenosti na relaciji Gradska uprava - Skupština. Naši građani će biti zadovoljniji i više će vjerovati u društveni poredak, jer će od njega imati više koristi, a istovremeno, i mi ćemo opravdati povjerenje građana koji su nas birali", istakao je Petrović.

​Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Vladimir Lazić rekao je da ta partija, kao i Koalicija "Dogovor za Bijeljinu", smatraju da su pred Bijeljinom velike mogućnosti i da Bijeljina mora bolje, budući da je ovo 21. vijek, okolnosti iz prethodnih decenija su se promijenile, a da su mogućnosti pred ovim gradommdrugačije i bolje.

Predsjednik Gradske organizacije PDP-a Slaviša Marković podsjetio je da su proteklu godinu u Bijeljini obilježili promjena vlasti i dva različita politička koncepta kada je riječ o stavovima gradonačelnika i skupštinske većine.
„U ovoj godini bitni su nastupajući parlamentarni izbori. Mi kao opozicija očekujemo promjene", bio je jasan Marković, koji je i potpredsjednik PDP-a.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Dalibor Stević poželio je da svi ovu godinu otpočnu u zdravlju, budući da je riječ o izazovnom periodu, koji prati komplikovana politička situacija u BiH i Republici Srpskoj.
„Mnogo toga će trebati zajednički raditi. Ono što je posebno bitno za grad Bijeljina, koji ima sjajan potencijal u mnogim sferama, jeste da svi mi, doprinesemo njegovom razvoju“, rekao je Stević.