Документи

Вијести

Награде спортистима са најбољим резултатима у сезони 2017/2018

2018-08-06

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић организовао је, у оквиру Пантелинских дана, пријем за спортисте и спортске клубове који су остварили изванредне резултате у сезони 2017/2018.
- Фудбалски клуб „Звијезда 09“ је остварио велики успјех пласманом у Премијер лигу, а ништа мањи успјех није ни осталих спортских клубова који су постигли изванредне резултате. Наши спортисти су наши најбољи амбасадори и надамо се да ће наставити да нижу успјехе, на које смо сви поносни, а по којима је Бијељина препознатљива у региону - истакао је Мићић, који се захвалио спортистима на труду и залагању које улажу да би постигли велике резутате и тако у најбољем свјетлу представили Град.
Значајне резултате у претходној спортској сезони у екипним спортовима постигли су и Фудбалски клуб „Радник“, који је освојио Куп Републике Српске,Одбојкашки клуб „Радник“ који је вицешампион Премијер лиге БиХ, а освојио је и треће мјесто у Балканском купу, Боксерски клуб „Радник“ који је освајач Регионалне лиге, Женски фудбалски клуб  „Радник“ - вицешампион Лиге БиХ (Премијер лига) и вицешампион Купа Републике Српске, Кошаркашки клуб „Будућност“ и Фудбалски клуб „Слога“ Горње Црњелово који су се изборили за пласман у I Лигу Републике Српске. Члан Кик-бокс клуба „Пантери“ Славољуб Будеша је освојио треће мјесто на Свјетском  првенству у Кик боксу, а проглашен je и за најуспјешнијег спортисту Града Бијељина за 2017. годину.
Из градског буџета за награде oвим клубовима и Будеши издвојено је 50.000 конвертибилних марака.

 


slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika