Документи

Вијести

Љето у Бијељини у знаку свјетског фудбалског првенства, навијања и добре забаве

slika

На Тргу Краља Петра I Карађорђевића у центру Бијељине, за вријеме трајања Свјетског првенства у фудбалу „Русиjа 2018“ (Russia 2018), први пут ће бити отворена велика навијачка фан зона „Зајечарско Арена“.
„Зајечарско Арена“ отвара се 14. јуна, а трајаће до 15. јула. 
Захваљујући Градској управи Града Бијељина и градоначелнику Мићи Мићићу, који су препознали важност овог пројекта, љубитељи најважније споредне ствари на свијету, свакога дана од 10,00 часова до поноћи, моћи ће да прате утакмице унутар Арене на лед екрану површине 24 квадратна метра.
„Зајечарско Арена“ обиловаће бројним садржајима по узору на највеће „фан зоне“ које се припремају у бројним свјетским градовима. Осим самог гледања сусрета, фан зона ће понудити бројне такмичарске игре, кладионице уживо, инфо пултове, фуд корнер и све друго што ће забављати посјетиоце током мјесец дана трајања првенства.
Очекује се да ће „Зајечарско арена“ у Бијељини током Свјетског првенства у Русији посјетити велики број домаћих љубитеља фудбала, али и свих оних који су у Граду привремено и биће главно мјесто сусрета за љубитеље спорта и добре забаве, одакле ће се чути најгласније навијање.
Пројекат су  подржали: Зајечарско, Град Бијељина, М:тел, Принглс (Pringles), Сенсејшн (Sensation), Јегермајстер (Jagermeister), Џек Денијелс (Jack Daniels), ОЦБ (OCB), Глобус, Слот Г, Ледо, Гуарана (Guarana), Адидас (Adidas), ЛГ (LG), Тропикана (Tropicana), Кафаница, Етно село "Станишићи" и Велнес Леонида (Wellness Leonida).
Медијски покровитељи: Инфо Бијељина, Бијељина данас, Семберске новине, Радио Слобомир и Метромедиа.