Документи

Вијести

Боксери „Радника“ на турниру у Барселони

slika

Бијељинска Градска управа наставља да подржава успјешне спортисте, кao најбољe амбасадорe Града и као дио те подршке, градски менаџер Милош Стевановић је организовао пријем за представнике Боксерског клуба „Радник“ - тренера Миленка Томића и боксере Радета Томића и Дашу Симеуновића.
Томић и Симеуновић су, заједно са Аленом Рахимићем, чланови репрезентације БиХ која ће за неколико дана наступати у Барселони на Медитеранским боксерским играма.
- Овај клуб има дугу традицију и организује бројне спортске манифестације. Градска управа их подржава у њиховом раду и надамо се да ће се са овог такмичења вратити са медаљама - навео је градски менаџер Милош Стевановић.
Тренер Боксерског клуба „Радник“ Миленко Томић подсјетио је да су ово 3. Медитеранске боксерске игре на којима учествују боксери овог клуба, као и да је 2009. у Пескари Велибор Видић из овог Клуба освојио медаљу.
- Ове године на Медитеранске боксерске игре шаљемо три квалитетна боксера и очекујемо велики успјех иако је конкуренција веома јака - истакао је Томић.