Документи

Вијести

Промовисани дипломци Факултета пословне економије

2018-05-25

На Факултету пословне економије Универзитета у Источном Сарајеву са сједиштем у Бијељини данас је уприличена једанаеста промоција дипломираних студената – 103 студента основних студија, једанаест студената мастер студија и једног магистра.
- Изузетно нам је задовољство што 54 прошлогодишња студента већ раде или волонтирају и надамо се да ће и нова генерација студената брзо пронаћи посао. Мисија овог Факултета јесте да буде стожер развоја економске мисли кроз њену примјену на овом подручју и шире, кроз развој креативних и мотивационих идеја код младих људи. Желимо да младе људе мотивишемо да развијају сопствени бизнис, да сами стварају пословне прилике и сами креирају своје пословно окружење.- истакао је декан Миладин Јовичић приликом уручења диплома.
Присутнима се на свечаној додјели диплома обратио и градски менаџер Милош Стевановић који је студентима честитао велики успјех, завршетак факултета и пожелио да пронађу посао на коме ће наставити да се усавршавају и да као академски грађани поможу у развоју и напретку друштвене заједнице.
- Градска управа наставља да подржава младе и образоване грађане, јер су они будућност нашег Града. Надамо се да ће већина дипломираних студената остати да ради у нашем Граду, што би била обострана корист за њих и за Семберију - поручио је Стевановић.
Овом догађају су, између осталих, присуствовали и проректор за људске и материјалне ресурсе Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Ненад Лалић и предсједник Привредног савјета Града Бијељина Ђорђе Славињак, који су се, такође, званично обратили студентима.
И на овогодишњој промоцији, најбољи студенти основних и мастер студија су награђени плакетама и пригодним наградама.

 


slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika