Документи

Вијести

Почео први дјечији фестивал „Радост Бијељине“.

2018-05-14

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић отворио је данас први дјечији фестивал „Радост Бијељине“.
Овај дводневни фестивал, у организацији Удружења грађана „Мама М“ одржава се у Хотелу „Дрина“, гдје је припремљено мноштво едукативних, ревијалних и излагачких садржаја, у периоду од 11:00 до 18:00 часова првог дана и од 10:00 до 17:00 часова другог дана.
- Основни циљ Фестивала је оснаживање породице као институције и подржавање дјеце и младих у њиховом одрастању, а с обзиром на то да је породица основ сваког друштва, циљ нам је да се породичне вриједности у Бијељини што више промовишу. У нашем Граду су овакве активности увијек добродошле и Градска управа ће их увијек подржавати - истакао је Мићић.
Генерални покровитељ Фестивала је Градска управа Града Бијељина, а за овај пројекат средства су обезбијеђена на основу Јавног огласа за финансирање пројеката удружења грађана.
Поред основних школа са подручја Града, на фестивалу ће у едукативном дијелу учествовати и друге образовне установе за дјецу, као и Дом здравља Бијељина. Планирана су и предавања нутрициониста, стоматолога, гинеколога и других стручњака из области здравства. У ревијалном дијелу програма наступаће вртићи, ученици музичких и плесних школа, а биће организована и луткарска представа, док ће у излагачком дијелу посјетиоци имати прилику да погледају асортиман дјечије опреме.
Улаз за оба дана Фестивала је слободан, а биће организоване и наградне игре са пригодним поклонима за посјетиоце.


slika
slika
slika
slika
slika
slika