Документи

Вијести

„Колибри“ одушевили најмлађу бијељинску публику

slika
slika

Београдски Дјечији хор „Колибри“, који у овој години обиљежава 55 година рада, први пут је одржао концерт у Бијељини и одушевио публику у којој је било највише малишана. 
Диригент хора Љиљана Ранђеловић навела је да су на репертоару биле нумере са најновијег диска „Планета“, али и пјесме Хора „Колибри“ које су обиљежиле одрастање старијих генерација. 
- Водимо рачуна о тексту и музици када правимо нове пјесме, прилагођене данашњој дјеци, које смо радили са познатим поп и рок музичарима, али оно што се не мијења је квалитет текста, музике и пјевања - истакла је Ранђеловићева.
Она је најавила велики концерт ове године у Београду и планове за снимање новог диска. Према ријечима Ранђеловићеве, ансамбл има 80 чланова узраста од четири до дванаест година, а у Бијељини су наступила дјеца узраста од седам до дванаест година. Концерт Хора „Колибри“ одржан је у препуној сали Центра за културу „Семберија“ која има 350 мјеста, а о интересовању бијељинске публике за овај догађај најбоље говори чињеница да су улазнице распродате седам данаприје концерта.