Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи, саопштења, обавјештења...

Позив за достављање пројектних приједлога у области Спорт: Сарадничка партнерства и Непрофитни европски спортски догађаји

slika

У оквиру програма ЕУ Ерасмус+ 2014-2020 отворен је Позив за достављање пројектних приједлога у области Спорт: Сарадничка партнерства и Непрофитни европски спортски догађаји.
Позив има за циљ развој нових формата и облика транснационалне сарадње у области спорта подржаних националним програмима финансирања или европским фондовима, унапријеђење иновативне праксе између различитих организација и актера, као и повећање свијести о улози спорта у промовисању социјалне укључености, једнаких права и физичке активности.
Пројектне приједлоге можете кандидовати до 05. априла 2018. године, до 12.00 часова.
Дужни смо указати да институције из партнерских држава (БиХ) могу учествовати у овом позиву само као партнер у случају додатне вриједности, што значи да апликанти из РС/БиХ морају исказати посебан интерес за учешћем.
Детаљније информације о Позиву, начину аплицирања, условима и критеријумима које апликанти морају да испуне приликом аплицирања, као и комплетан Програмски водич је на сљедећој интернет страници: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/erasmus-sport-2018_en.
С обзиром на то да се пројекти подносе посредством електронске платформе (е-MS), у циљу прикупљања информација и унапређења учешћа апликаната из Републике Српске у програмима Европске уније, молимо апликанте из Републике Српске да обавијесте Министарство за економске односе и регионалну сарадњу ([email protected], [email protected]) о кандидовању за средства Програмa ЕУ Ерасмус+ 2014-2020.