Official web site of
The City of Bijeljina

Обавјештење о расписивању Избора за чланове Савјета мјесних заједница Града Бијељина
Скупштина Града Бијељина, на сједници одржаној 23. фебруара 2022. године, донијела је Одлуку о расписивању Избора за чланове Савјета мјесних заједница на подручју Града Бијељина, број 01-022-4/22, која је објављена у Службеном гласнику  Града Бијељина, број 4/22, 24.02.2022. године.

Избори за чланове Савјета мјесних заједница на подручју Града Бијељина ће бити одржани 10. априла 2022. године (недјеља) у свим мјесним заједницама Града Бијељина, у времену од 8 до 16 часова.
 

Обавјештење о расписивању Избора за чланове Савјета мјесних заједница Града Бијељина се налази на интернет страници Градске изборне комисије (на следећем линку: https://gradbijeljina.org/sr/1724.gradska-izborna-komisija.html) и огласној табли Града. У Обавјештењу су, поред осталих информација, наведени рокови за предузимање одређених изборних активности Избора за чланове Савјета мјесних заједница на подручју Града Бијељина.

 

За све потребне информације можете се обратити Градској изборној комисији Бијељина, која је надлежна за провођење избора, на број телефона 055/211-930, адресу електронске поште [email protected] или лично у канцеларији Градске изборне комисије, која се налази у улици Патријарха Павла бр. 1, тј. на првом спрату Центра за културу "Семберија".