Званична интернет презентација
Град Бијељина

Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обука о припреми пословних планова




Отворен је Јавни позив за додјелу бесповратних средстава за мјеру подршке за реализацију програма обука о припреми пословних планова који се финансира у оквиру пројекта "EU4Agri". 
Крајњи рок за подношење пројектних приједлога је 08. јул 2022. године до 17.00 часова.
 
Циљ Јавног позива је развој капацитета пружалаца услуга у области пословног савјетовања и консалтинга, са циљем унапређења приступа расположивим инвестиционим средствима пољопривредним произвођачима, прерађивачима прехрамбених производа и становништву руралних подручја у Републике Српске/БиХ.
 
На јавни позив могу се пријавити предузећа и удружења грађана (невладине организације) које су регистроване у Републици Српској/БиХ и које имају искуство у реализацији програма обуке и консалтинга у области  пословног планирања у пољопривредно-прехрамбеном сектору.
 
Укупан буџет Позива износи 400.000 КМ, док се износ бесповратних средстава по пројекту креће до 40.000 КМ.
 
Инфо сесија ће се одржати путем Фејсбук странице пројекта 01. јуна 2022. године у 11.00 часова. Инфо сесији можете приступити путем сљедећег ЛИНКА.
 
Детаљне информације доступне су ОВДЈЕ.
 
Молимо апликанте из Републике Српске да на мејл [email protected] потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.